Vlagamo v prihodnost

Fundacija Novo sutra (Novi jutri) je hrvaška neprofitna organizacija za uspešnejšo, bolj izobraženo in bolj človeško družbo.

Človečnost, zapuščina, zagonska podjetja in štipendije so štiri področja, na katerih podpiramo in promoviramo izvrstnost ter dobra dela. Verjamemo, da lahko s sodelovanjem okolje spremenimo v takšno, v katerem  bodo izjemni mladi ljudje deležni izobrazbe ne glede na svoj finančni status, nadarjeni bodo ustvarjali, ranljivi in pomoči potrebni pa bodo prejemali pomoč in pozornost, ki jo potrebujejo, da bi se vključili v družbo.

Sedež fundacije Novo sutra je v Vukovarju, njen ustanovitelj pa je g. Pavao Vukovac, lastnik in vodja uprave skupine ENNA ter podjetja PPD.

Misija

Hrvaška brez ovir, ki jih povzročajo okolje, okoliščine ali čas, v katerem živimo. Fundacija bo izjemnim posameznikom, organizacijam in projektom nudila možnosti, da dosežejo svoj potencial.

Vizija

Fundacija Novo sutra želi odstraniti ovire, ki jih trenutno naša družba postavlja pred posameznike in organizacije. Naš skupni trud usmerjamo v promoviranje izjemnosti, dobrih del in nudenje pomoči tistim, ki želijo izboljšati svoje življenje v okolju, v katerem delujemo.

Več o fundaciji lahko izveste na www.novosutra.hr