Slo / Eng

O nas

O nas

Kdo smo

Smo mlada, visoko usposobljena in motivirana ekipa, ki se posveča iskanju preprostih in učinkovitih rešitev. Naše izkušnje na mednarodnih trgih, močna podporna mreža skupine ter prisotnost na trgih srednje in vzhodne Evrope predstavljajo edinstveno kombinacijo na energetskih trgih.

Smo del PPD skupine, zasebnega hrvaškega podjetja, ki se ukvarja z uvozom, prodajo, dobavo in distribucijo zemeljskega plina.

Naša pisarna je v Ljubljani. Sedež matičnega podjetja je na Hrvaškem, poleg slovenske hčerinske družbe so hčerinska podjetja še v Švici, na Madžarskem ter v Bosni in Hercegovini, z razširjenim poslovanjem po celotni Evropi.

V dvajsetih letih se je podjetje PPD razvilo v PPD skupino, v okviru katere delajo ekipe visoko usposobljenih strokovnjakov in ekspertov s področja trgovanja z zemeljskim plinom v istoimenskih podjetjih na Hrvaškem, na Madžarskem, v Švici, Sloveniji, BiH in Italiji.

PPD iz leta v leto povečuje količino trgovanja z zemeljskim plinom, skladno z našimi strateškimi vlaganji. Naš cilj je ponuditi visoko kvalitetno, fleksibilno in zanesljivo storitev svojim poslovnim partnerjem.

Kaj počnemo

Zagotavljamo dostop do energetskih trgov za potrebe naše skupine in za naše partnerje.

Široko razvejana struktura naše skupine ter tesno sodelovanje z zaupanja vrednimi zunanjimi partnerji nam omogočata izvajati kakovostne storitve.

Glede na potrebe partnerjev in njihov portfelj lahko poiščemo in zagotovimo po meri ukrojene rešitve. Pri vsakodnevnem poslovanju sledimo svojim ciljem in vrednotam - biti hitri in učinkoviti, graditi močne in zaupanja vredne vezi s partnerji ter implementirati najvišja merila kakovosti in inovativne rešitve v vse, kar počnemo.

Podatki o podjetju

OIB: SI93039492 identifikacijska številka: 1567594
MBS: 6451861 Pristojno sodišče: Koper District Court
Osnovni kapital: 1.000.000,00 EUR Uprava: Igor Šadura
IBAN SWIFT BANKA
SI56 2900 0005 1788 933 BACXSI22 UniCredit Banka Slovenija d.d.