Gradnja uspeha

U Prvom plinarskom društvu i cijeloj grupi Energia naturalis osobito nam je važan timski rad, ustrajnost i fer play te trud i strast koja se svakodnevno ulaže u obavljanje posla.

V podjetju PPD in celotni skupini Energia Naturalis posebej poudarjamo pomembnost sodelovanja, vztrajnosti in poštenosti, pa tudi vsakodnevnega truda in strasti pri opravljanju dela.

To so razlogi, da je PPD od leta 2014 ponosni pokrovitelj zagrebškega rokometnega kluba.

Zagrebški rokometni klub, ki so ga ustanovili leta 1922, je eden najuspešnejših evropskih klubov. Po zaslugi 60 odličij z velikih tekmovanj je RK PPD Zagreb najuspešnejši klub ne le v rokometu, temveč v športu nasploh.

V svoji nadvse bogati zgodovini je zagrebški rokometni klub desetkrat osvojil naslov jugoslovanskega državnega prvaka, nato pa prevlado nadaljeval na Hrvaškem, kjer je dobil prav vsako državno prvenstvo v zadnjih 25 letih. V nekdanji Jugoslaviji je klub pokal osvojil leta 1963, na Hrvaškem pa mu je uspelo pokal osvojiti kar 23-krat. Klub je v Evropi največji uspeh dosegel dvakrat, leta 1992 in 1993, ko je postal evropski prvak. V svojih naslednjih štirih finalih (v letih 1995, 1997, 1998 in 1999) je Zagreb izgubil v evropski ligi prvakov. Leta 1993 je osvojil evropski superpokal, leta 2012 pa regijsko ligo SEHA Gazprom.